For os er det vigtigt, at vi er tilfredse med resultatet, og at kunden får noget, der er endnu bedre end forventet.

Toni har i flere år været mit første valg som komponist. Han arbejder altid hårdt, på et højt kreativt og kunstnerisk niveau. Med Toni får jeg altid meget for mine penge og jeg vil til hver en tid anbefale andre at bruge ham som komponist.

Tore FrandsenInstruktør

Vi havde en successfyldt oplevelse med musikproduktion til TV- og biografreklamer for Ruslands førende mobiloperatør. Vi, vores kunde og reklamebureauet er meget tilfredse med resultatet. Vi vil meget gerne arbejde sammen igen.

Ludmila VereykinaBazelevs (Russia)

Toni er en meget åben person og en kunstner – han kastede sig ud i arabiske instrumenter og researchede fra bunden af. Jeg var meget imponeret over resultatet, og på de festivaler jeg har været, fik jeg mange rosende ord om musikken og dens rolle til at løfte filmen på et højere niveau.

Jeg har været glad for samarbejdet og glæder mig til at fortsætte samarbejdet.

Ala’A MohsenInstruktør (dokumentarfilm)

Toni har et stort talent for at se potentialet i en scene og fremhæve det med musik. Han er desuden rar at arbejde sammen med og er villig til at prøve mange forskellige ting af, for at finde den helt rigtige lyd til filmen. Jeg kan varmt anbefale Toni som filmkomponist!

Sven VingeInstruktør

Under mit arbejde som klipper med DR1 dokumentaren: ”Præster under anklage” bad jeg Toni om at lave  intromusikken.  Han arbejdede ud fra meget få stikord fra min side og leverede et meget flot og professionelt stykke arbejde. Vi endte med at bruge musikken en hel del i selve programmet, da det ramte den stemning vi ønskede perfekt.

Kristian FriisKlipper, DRdokumentar

Soundcomposer har ifm. med markedsintroduktion af et par nye produkter leveret unikke kompositioner til os, der understregede det univers, som vi ville skabe omkring produkterne. Hurtigt og problemfrit.

Søren Søgaard JensenAdm. direktør Heveas Aps

Til tiden. Til prisen. Og i en kvalitet der til fulde matcher forventningerne.

Morten IshøjBonnier Publications

I forbindelse med byggeriet af vores hoteller Wakeup Copenhagen Hotel og Tivoli Hotel & Congress Center, fik vi produceret en video om byggeprocessen. Den underliggende musik samspiller med videoen og giver et fint indtryk af historien, der fortælles.

Henning Arp-HansenBestyrelsesformand, Arp-Hansen Hotel Group